2018. október 17.

A világbajnok felkészítésében vettek részt gyógytornászok!

"Sok hét kemény munkája van mögöttünk, de leginkább Surman Zoltán Jr.háta mögött..
A Baross Fitness Clubban töltött 6 hetes erőnléti felkészülés után végre eljött a NAGY NAP!!! 2018.október 13-án szombaton elindult Zoli Kistarcsára, hogy elhozhassa onnan élete nagy álmát : a VILÁGBAJNOKI CÍMET!
Ahogy a több hetes felkészülést is együtt csinálta végig a Baross edzői és gyógytornász csapata Zolival, úgy erről a neves eseményről sem hiányozhatunk! Szinte magától értendő, hogy elkísérjük Zolit és Szakmai Csapatát erre a kemény küzdelemre! 

Nagyon köszönjük a Surman BoxingTeam-nek a Tisztelet Jegyeket és azt, hogy beengednek minket a kulisszák mögé, hogy megtudhassuk mi is történik a Sportolókkal mielőtt ringbe szállnak.
Mivel hatalmas pillanat ez a Baross Fitness Club életében - hiszen nem sokszor adatik meg egy edzőterem életében , hogy világbajnokságot nyerhet egy sportolója - így szeretnénk Veletek megosztani ezt az élményt! 


Nagy sikerrel végződött a békési Surman Boxing Team csapata számára a kistarcsai sportcsarnokban hétvégén megvívott 1. Gedó György Ökölvívó Gála. Két fiatal, Surman Zoltán Jr. és az egyébként kétegyházi illetőségű Kovács Kristóf derekára is rácsatolták a világbajnoki címet szimbolizáló díszes övet.
Surman Zoltán Jr. üzenete a Facebookról idézve:
Megcsináltam!!! Az UBO (Universal Boxing Organization) ifjúsági világbajnoka lettem. Köszönetet szeretnék először is mondani akik eljöttek otthonról és a helyszínen szurkoltak nekem és persze akik otthon szorítottak értem vagy gondoltak rám. Nagyon jól esett.
Hatalmas köszönet a békéscsabai Baross Fitness Club-nak akik az erőnléti felkészülésemet segítették amelytől olyan erős, gyors voltam a ringben mint még soha.
Köszönöm a csapattársaimnak akik a felkészülésemet segítették. Köszönöm József Ignácz nak és Kovács Rolandnak, hogy segítettek. Köszönöm Simon Jozsef jóga mesternek!
Köszönöm édesapámnak aki egyben az edzőm is és hogy mindig mindenben mellettem van... SZERETLEK APA!
Köszönöm édesanyámnak aki szintèn mindig mellettem van es a testvéreimnek.
Köszönöm Feja Tibornak a menedzseremnek aki nélkül ez az egész nem jöhetett volna létre.
Végül köszönöm Istennek, hogy eddig eljuttatott es nem hagyta, hogy fel adjam mikor nehezebb idők jöttek....
Ez nem a végcél. Megyünk tovább!! Tibor Feja Pátkai Lilla gyógytornász, Bondár Gábor Surman BoxingTeam

Nincsenek megjegyzések: