2016. január 6.

Tagsági információk 2016

Kedves Kollégák!

A tagdíj befizetése 2016-ban is átutalással a Társaság UniCredit Banknál vezetett számlaszámára - 10918001-00000062-61040005 -, személyes befizetéssel a Társaság irodájában - 1088 Budapest, Vas u. 17. (513-as szoba) -, vagy postai rózsaszín csekk feladásával (ez utóbbinak feladási díja van) történik. Utalásnál a közlemény rovatban mindenképpen tüntesd fel édesanyád nevét és/vagy a születési idődet!
A tagdíj összege a 2016-os évben változatlanul 9000 Ft/ év, mely a befizetéstől számított 1 évig érvényes. A tagsági kártyán látható érvényesítő matrica mutatja a tagsági év végét! Az érvényesítő matricát a befizetést követő hónap első felében postán juttatjuk el számodra.
Kedvezmények:

Nyugdíjas tagdíj: 3000 Ft / év

Ifjúsági tagozat részére (BSc képzésben): 3000 Ft/ év, a diploma megszerzését követő első év végéig (a Fizioterápia szakmai lapot online formában olvashatják)

A tagsággal jár a Fizioterápia folyóirat (nyomtatott és/vagy online formában), valamint felhasználó név és jelszó a honlapunk -www.gyogytornaszok.hu - tagjainknak szóló tartalmához: álláslehetőségek, vizsgálati módszerek, cikkek, letölthető anyagok.
Ne feledjétek, hogy a tagsági kártyával több helyen kedvezmények vehetők igénybe. Ezen kedvezményekről részletesen tájékozódhattok awww.edc.hu oldalon.
Tagsági kártya eltűnése, elvesztése, esetleges megrongálódása esetén van mód annak pótlására. Igényeket az info@gyogytornaszok.hu e-mail címen jelezhettek. 
A kártya pótlásának díja 1 000 Ft.
Amennyiben bármilyen adatodban (név, lakcím, e-mail cím, telefonszám, munkahely stb.) változás történik, lépj be az oldalunkra és a saját profilodban tudod módosítani azokat. Minden változásról a rendszer automatikusan értesítést küld irodánkba, így külön jelzés nem szükséges. Amennyiben még nem regisztráltál, kérlek tedd meg!

Nincsenek megjegyzések: