2017. május 14.

Gépi nyirokmasszázs bérlése

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja, a padlófűtés elterjedése, az ülő munkavégzés, - de ugyanúgy a folyamatos állással járó munkakörök – párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással, a láb vénás és nyirokkeringési rendszerének gyengülése irányába hatnak.
Az első, sokszor ártatlan jelként a boka duzzanat jelentkezik, majd az általános ödéma kiterjed az egész lábra. A láb megvastagszik, fáradttá, nehézzé válik, égető fájdalom is jelentkezik.
Rövid ismertető a kezelésről és annak kedvező hatásairól:
A kezelő gép márkája: Doctor Life MK 300.

A kezelések 20-30 percesek. A gépi masszázs lényege, hogy a végtagjaira, illetve igény esetén a törzsére felhelyezünk egy speciálisan erre a célra kialakított, légpárnás kezelő egységet, melynek légkamrái masszázshatást idéznek elő.
Már a kezelés folyamata is nagyon kellemes élményt nyújt. Érezni fogja, ahogy a vérkeringése és nyirokkeringése új életre kel, érzékelni fogja, ahogy a lerakódott méreganyagok távoznak majd szervezetéből. Ön napról napra tapasztalja, ahogy végtagjai felszabadulnak, megkönnyebbülnek és egyre pihentebbé vállnak, visszaadva önnek a jó közérzetét. A megélénkült keringés segítségével, az oxigénnel és tápanyagokkal együtt a vitaminok, ásványi anyagok és gyógyszerek is jobban hasznosulnak, önnek megnő a vitalitása.
Az optimális hatás eléréséhez kúránként 10-15 kezelés ajánlott. A kúra félévente ismételhető a hatás folyamatosságának fenntartásához.
Az elérhető kedvező hatások:
Salaktalanítás, méregtelenítés,
Narancsbőr kezelés,
Karcsúsítás, zsíroldás,
Relaxáció, stresszoldás,
Bőr állapotának javítása (feszesség fokozása)
Izomláz, gyulladások csökkentése,
Álmatlanság, immungyengeség megszüntetése
Székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása,
Orvosi kezelések utógondozása.
A végtagok és a test gépi kompressziós masszázsa jól bevált gyógymódot jelentenek a kezdődő panaszok megszüntetésére.
Bérelhető gépek, információ: Facebook: Nyirokmasszázs és gerincnyújtás néven kereshető 

Nincsenek megjegyzések: