2017. február 8.

Gyógytornászok Békés megyében

A Békés Megyei Gyógytornászok oldal céljáról már régen írtam. 

Az oldal értetek, értünk gyógytornászokért jött létre, a szakmai összefogást erősítve. A mai világban mindenki rohan, éli a saját életét, több munkahelyen dolgozik, otthon várja a család. De ha van egy kis idő leülni a gép elé, szeretném, ha érdekes szakmai vagy szakmához közel álló cikket olvashatnátok, új eszközökkel, terápiákkal találkozhatnátok. Sok sok videó is van már fent az interneten, vicces vagy nagyon tanulságos esetekről, tornákról. Igyekszek a szakmát érintő jogszabályokról, működési nyilvántartás változásairól is beszámolni. A blog és a hozzá kapcsolódó Facebook oldal fő célja ez!

Az oldal másik szintén fontos célkitűzése, hogy páciens-gyógytornász találkozzon egymással. Akinek gyógytornára van szüksége, vagy egészséges mozgásformát, sportot szeretne találni magának már fennálló mozgásszervi problémával, (vagy a sérülést szeretné megelőzni és alapos) akkor is minket keressen meg. 

A gyógytornász kollégák segítségét abban kérném, hogy jelezzétek miről olvasnátok szívesen, küldjetek ötletet, cikket, magatokról hirdetést. Tájékoztassuk egymást, kérjünk segítséget egymástól ha arra van szükség. 


Kedves Olvasó, írjon nekünk, ha problémája van és gyógytornászt keres, tanácsra van szüksége! Amiben tudunk segítünk.


Köszönöm, hogy elolvastad ezt a kis írást! :)

Az alábbi elérhetőségeken kérdezhetsz, küldhetsz cikket:
E-mail: bmgytorna@gmail.com
Facebook: Gyógytorna Békés megye

Nincsenek megjegyzések: