2015. július 17.

OrtoProfil Alföld Gyula

Az OrtoProfil Kft-t 1992-ben abból a célból alapítottuk, hogy – az akkor átalakuló ortopédiai, rehabilitációs és gyógyászati segédeszköz ellátási rendszerben – egy olyan 100%-ban hazai tulajdonú egészségügyi szolgáltató jöjjön létre, mely a páciensek igényeit helyezi előtérbe.
A kezdeti időszakban cégünk fő profilja a gyermekek számára készített egyedi gerincfűzők gyártása volt. Tevékenységi körünk a következő két évtized alatt egyre szélesebbé és sokrétűbbé vált; termékeink között jelenleg éppúgy megtalálhatók az egyedi gyártású, akár sportolásra is alkalmas protézisek, mint a legegyszerűbb bokarögzítők.
Szolgáltatásainkkal a háztartási, sport, közlekedési és egyéb sérülések kezelésében, és a kórházi rehabilitáció folyamatában is segítséget nyújtunk ügyfeleink számára.
Hazánk összes régiójára kiterjedő üzlethálózatunkban, rehabilitációs központjainkban, több mint 30 településen, közel 50 ponton, összesen 180 fős ortopédiai műszerészekből, kötszerészekből, gyógyászati segédeszköz forgalmazókból, gyógytornászokból álló szakmai stábbal állunk pácienseink rendelkezésére.
Termékeink, szolgáltatásaink meghatározó része társadalombiztosítási támogatás, illetve egészségpénztári finanszírozás igénybevétele mellett is elérhető.
Cégünk elkötelezett az újítások, fejlesztések, innovatív megoldások kidolgozása, bevezetése iránt. Fontos számunkra a nemzetközi piacokon való jelenlét is; sikerrel építettünk fel hasonló profilú külföldi vállalkozásokat, nemzetközileg elismert beszállító partnereinket pedig nemcsak kiváló minőségű termékeik, de legmodernebb technológiai megoldásaik is igazolják.
A mögöttünk álló több évtized erőfeszítéseinek eredményeként az OrtoProfil napjainkra a hazai piacvezető ortopédtechnikai- és gyógyászati segédeszköz szolgáltatók között foglalja el a helyét Magyarországon.
Gyulai szaküzlet:
SZOLGÁLTATÁSOK:
•         Gyógyászati segédeszközök forgalmazása
•         Ortopéd cipők széles választéka és egyedi ortopéd cipők méretvétele
•         Egyedi ortézisek méretvétele
•         Protéziskészítéssel kapcsolatos tanácsadás, méretvétel
•         Parókák széles választéka és viselésével kapcsolatos tanácsadás
•         Szilikon pótlásokkal kapcsolatos tanácsadás, méretvétel.

MEGKÖZELÍTÉS:

Üzletünk Gyulán a Rendelőintézet aulájában helyezkedik el, tömegközlekedési eszközzel a távolsági és helyközi buszjáratokkal a rendelőintézeti megállónál.

Nincsenek megjegyzések: