2015. június 18.

MGYFT X. JUBILEUMI KONGRESSZUSA

Kedves Kollégák!
Társaságunk tavaly ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, és idén ismét ünnepelünk!Ebben az évben tartjuk meg 10. jubileumi kongresszusunkat Budapesten. Miért éppen itt? Az első rendezvényünkre 1997-ben került sor a pesti Vigadóban. Azóta jártuk az országot. Eljutottunk sok nagyvárosba-1999 Kecskemét, 2001 Szeged, 2003 Keszthely, 2005 Sopron, 2007 Debrecen, 2009 Balatonfüred, 2011 Pécs, 2013 Nyíregyháza - és most visszatérünk Budapestre. A Vigadót már kinőttük ugyan -nagy örömünkre-, de remélem a Lurdy ház is méltó helyszín lesz rendezvényünkre.
Kongresszusunk mottója: „Rövid idő alatt hosszú távú tudás megszerzése.”
Az idei jubileumi kongresszusunkon szeretnénk felölelni a sokrétű szakmánk széles palettáját, a régmúlt hagyományaitól a legújabb tudományos ismeretekig. A programban természetesen idén is megtaláljátok a nagy sikert aratott gyakorlat műhelyét, a klinikai workshopokat, és a már hagyománynak számító 7. Pre-kongresszust. A 35 év alatti fiataloknak ifjúsági szekciót nyitunk, ahol beszámolhatnak vizsgálataikról, kutatásaikról. Továbbá számos neves előadóval igyekszünk felejthetetlenné tenni rendezvényünket. Mint a WCPT tagjai tárgyalásokat folytatunk külföldi előadókkal is.
Várunk minden gyógytornászt és a szakmánk iránt érdeklődő munkatársakat!
Kívánom, hogy a X. jubileumi kongresszusunk legyen az ünneplésen túl a nagy találkozások kongresszusa!

A Szervezőbizottság a résztvevők aktív részvételére számít, ezért felkér minden társasági tagot, érdeklődő kollégát absztrakt benyújtására. A prezentáció módja szóbeli előadás vagy poszter. Az absztraktokat a szervezőiroda on-line absztrakt rendszerét használva kell bejelenteni.
Fő témák:
“Betegágytól a mindennapi aktivitásig”
  •   Segédeszközök alkalmazása a fizioterápiában
  •   Nemzetközi kitekintés a fizipoterapeuták munkájára
  •   Gyógytornászok a civil szervezetekben
  •   EB klinikai gyakorlat a fizioterápiában
  •   Sport- és fizioterápia
  •   Szabadon választott témák

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az MGYFT tagsághoz kötött kedvezményes részvételi díjra csak azok jogosultak, akik 2015. május 5-ig az esedékes társasági tagdíjat befizetik.
 A részletes információkat a www.asszisztencia.hu/mgyft/kong oldalon lehet olvasni!

Nincsenek megjegyzések: