2015. szeptember 2.

Kedves Gyógytornászok!

Már sok hírlevelet kaptatok, hogy mi mindenre készülhettek az októberi kongresszusunk alkalmával. Most egy összegző levélben a főbb eseményeket időrendben is láthatjátok.

Október 28.     
7. Pre-kongresszus napja (regisztrációhoz és részvételi díjhoz kötött)
10:00-18:00 óráig - Prekurzusok (8 téma közül választhatsz egyet)
18:00 és 19:00 óra között - Katus Attila a Coca Cola Testébresztő programjának nagykövete mozgatja meg a jelenlévőket(részvételt az MGYFT fedezi)
19:00-24:00 óráig - Régiók Játéka, amelyre az ország minden pontjáról várunk csapatokat, szurkolókat! Verseny lesz itt a javából! A hangulatot sör, virsli, perec is emeli, a szervezést a szabolcsi lányok vállalták. Regisztrációhoz kötött, de a részvételt az MGYFT fedezi! A jó kedvről Nektek kell gondoskodni!

Október 29-31.
MGYFT Jubileumi X. Kongresszus (regisztrációhoz és részvételi díjhoz kötött)
Október 29.
9:00-12:00 óráig- Fiatalok fóruma, melyre érkezik a WCPT EU elnöke is, hallhatjuk a hazai és néhány külföldi fiatal hallgató kutatómunkáinak eredményeit.
14:00-18:00 óráig- Az ünnepélyes megnyitóra és a plenáris ülésre kerül sor az Országház Felsőházi termében. Nagy örömünkre szolgál, hogy elfogadta az MGYFT felkérését és idén Fővédnökünk lesz Dr. Kövér László az Országház házelnöke! A plenáris ülésen, nem kisebb nevek, mint Dr. Mészáros Tamás emeritus professzor, Dr. Iványi Zsolt, Dr. Varga Péter Pál, Dr. Simon Attila, Dr. Komoly Sámuel professzor tartanak előadást. Az Országházba történő beengedés szigorú rend szerint zajlik, ezért aki erre az eseményre jelentkeze tt, annak le kell adnia a személyi igazolvány számát és lejárati idejét! Ennek módjáról minden érintett értesítést kap!
20:00-24:00 óráig- Kongresszusi fogadás (a teljes kongresszusi regisztráció részét képezi) a Törley Pezsgőpincészet támogatásával.
Október 30.
9:00-18:00 óráig- Több teremben, több témában rengeteg előadás, workshop, klinikai demonstráció és a kiállítók standjai várnak benneteket. A számos gyógytornász előadás mellett sok orvosi előadás is elhangzik majd. A kiemelt előadásokat követő kávészünetben pedig egy igazi meglepetéssel kedveskedünk a hallgatóságnak!
20.00-01:00 óráig – Bankett vacsora: 10 fős kerek asztaloknál a vacsorát a Trófea Grill Étterem szolgáltatja (szabadon választható, külön térités ellenében 8000Ft/fő).
A bankett estéjén Szabó Ádám, a Csillag születik és az X-faktor felfedezettje, és a Nyíregyházán megismert Polip zenekar biztosítja a fergeteges hangulatot. Lesz eszem-iszom, dinom-dánom, tánc, és a Gyógytornászok tortája sem maradhat el! Kívánhat mindenki zeneszámokat! Hozhatod a párodat is!

Október 31.
9:00-14:00 óráig – Előadások, poszterszekció, klinikai demonstrációk sok érdekes témában (gerinc, gnatológia először a kongresszusok történetében, rehabilitáció, gyermekneurológia), és egy nemetközi kézterápiás szekció!
14:00-14.30 óráig – Kongresszusunk zárása

A részletes program az Asszisztencia honlapján már olvasható!!!
Kérünk Mindenkit, figyelje a hírleveleinket és az Asszisztencia honlapját,http://www.asszisztencia.hu/mgyft/kong/index.php  hogy semmiről se maradjatok le!!!!

Nincsenek megjegyzések: