2011. augusztus 30.

Gerinc-Stúdió Békéscsabán!

Megnyílt Békéscsabán a Gerinc-Stúdió, mely számos szolgáltatással várja a gyógyulni vágyókat!
A szolgáltatások között szerepel a Denevérpad is.

A Denevérpad olyan modern gyógyászati eszköz, mely számos degeneratív gerincelváltozás gyógyítását és kezelését teszi lehetővé. A hatását a gerinc kíméletes nyújtása révén fejti ki. A nyújtáshoz a gravitáció erejét használjuk fel, amely a Denevérpadon fekvő személy testének különböző mértékben való megdöntésével szabályozható, a nyújtási igény szerint. A nyújtás a csigolyákat eltávolítja egymástól, a gerinctartó izmok ellazulnak, feszülésük csökken. Így a porckorongok belsejében vákuumhatás keletkezik, ami a deformációkat az eredeti egészséges állapot felé húzza vissza. Rendszeres nyújtással a porckorongok folyadékvesztése megakadályozható, így a leépülési folyamatok késlelhetőek.

A Denevérpad alkalmazható: porckorongsérv kezelésére, deréktáji fájdalmak enyhítésére, gerinc és izomzat nyújtására, ízületi mozgáskorlátozottság csökkentésére, gerincferdülés kezelésére, arthrotikus folyamatok késleltetésére. Serkenti a vérkeringést, ezáltal enyhíti a visszeres panaszokat, javítja a belső szervek anyagcsere folyamatát, rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, így csökkenthetjük a stroke kialakulásának veszélyét.

A Denevérpad hatása mellett nem szabad elfeledkeznünk a rendszeres testmozgásról sem.
A Gerinc-Stúdió palettáján gyógytorna is szerepel. A Denevérpad és a gyógytorna együttesen fejti ki igazán a hatását. A Pad által megnyújtott izmokat ugyanis célzottan erősíteni kell, legyen szó a has-, hát-, vállövi izmokról, melyek a gerinc élettani görbületei megtartásáért, a helyes testtartásért, csigolyák egyenletes terhelésért felelősek.
Az ízületek körüli izmok megnyújtása és erősítése is elengedhetetlen a kopásos folyamatok elkerülése, csökkentése érdekében a hosszan tartó panaszmentes mindennapokhoz.
A mozgásnak vérkeringés fokozó hatása is közismert, így a keringési panaszok is nagyban befolyásolhatóak a Denevérpad és a gyógytorna együttes alkalmazásával.

Ha gerincproblémái vannak, hátfájás, gerincsérv kínozza, vagy szeretné megelőzni a betegségek kialakulását, látogasson el a békéscsabai Gerinc-Stúdióba, ahol szakemberek, gyógytornászok várják az érdeklődőket, gyógyulni vágyókat! 

További szolgáltatásokról érdeklődjön a helyszínen!


A Stúdió Békéscsabán, a Gyóni Géza u. 5 szám alatt található.

Nincsenek megjegyzések: