2019. július 27.

Bemutatkozik a Bajza utcai Fitness terem




Várunk mindenkit, aki egy kis mozgást szeretne vinni mindennapjaiba. Szakképzett edzőink bármilyen mozgásról legyen szó, rendelkezésetekre állnak. 
Legyen az saját testsúlyos,- súlyzós,- köredzés, - HIIT,- kondicionáló, - állóképességi edzés. De még sorolhatnánk... 


Sokrétű szolgáltatásokkal igyekszünk színesíteni órarendünket, melyek elsősorban csoportos órákat jelentenek, de mindezeken kívül, természetesen személyi edzésekre is van lehetőség. 

Weboldalunkon megismerhetitek edzőinket és néhány mondatban rávilágítunk a csoportos órák karaktereire is. =>  https://edzotermed.webnode.hu/

Csoportos óráink közül az aerobikot kiemelném, mint preventív jellegű mozgás. Szakképzett oktatóink lehetővé teszik azt a jellegű kikapcsolódást a hétköznapi emberek számára, akik szimplán fittségük állapotán szeretnének javítani. Tökéletes eszköz a kondicionális képességek fejlesztéséhez. Ha visszatekintünk picit a múltba, azaz egészen pontosan arra az időszakra, amikor az aerobik megjelent a közismeretben, már akkor is jelentős prevenciós és rekreációs előnyeit hangsúlyoztatták. 
Fokozottan ügyelve a helyes kivitelezésekre a gyakorlatok közbe, a terhelés fokozatos emelésével dolgozik együtt a csoport. 
Alapvető része a bemelegítés, a ráhangolódás és a végén a levezetés és nyújtás. Az óra közben, az edző pedig folyamatos kontroll alatt tartja a vendégeket, a helyes testtartások és a sérülések elkerülése végett. 

Az aerobiknak nagyon sokféle válfaja ismert, többek között annak alakformáló, zsírégető, step pados edzések. De nem utolsó sorban létezik dance aerobik, boksz aerobik, body ball, callanetics és még sorolhatnánk. 

Érdemes kipróbálni, nálunk szinte minden típusára találsz órát, látogass el honlapunkra. https://edzotermed.webnode.hu/




Nincsenek megjegyzések: