Fitness és Kondícionáló termek

Bajza utcai Fitness terem


Várunk mindenkit, aki egy kis mozgást szeretne vinni mindennapjaiba. Szakképzett edzőink bármilyen mozgásról legyen szó, rendelkezésetekre állnak. 
Legyen az saját testsúlyos,- súlyzós,- köredzés, - HIIT,- kondicionáló, - állóképességi edzés. De még sorolhatnánk... 


Sokrétű szolgáltatásokkal igyekszünk színesíteni órarendünket, melyek elsősorban csoportos órákat jelentenek, de mindezeken kívül, természetesen személyi edzésekre is van lehetőség. 

Weboldalunkon megismerhetitek edzőinket és néhány mondatban rávilágítunk a csoportos órák karaktereire is. =>  https://edzotermed.webnode.hu/

Csoportos óráink közül az aerobikot kiemelném, mint preventív jellegű mozgás. Szakképzett oktatóink lehetővé teszik azt a jellegű kikapcsolódást a hétköznapi emberek számára, akik szimplán fittségük állapotán szeretnének javítani. Tökéletes eszköz a kondicionális képességek fejlesztéséhez. Ha visszatekintünk picit a múltba, azaz egészen pontosan arra az időszakra, amikor az aerobik megjelent a közismeretben, már akkor is jelentős prevenciós és rekreációs előnyeit hangsúlyoztatták. 
Fokozottan ügyelve a helyes kivitelezésekre a gyakorlatok közbe, a terhelés fokozatos emelésével dolgozik együtt a csoport. 
Alapvető része a bemelegítés, a ráhangolódás és a végén a levezetés és nyújtás. Az óra közben, az edző pedig folyamatos kontroll alatt tartja a vendégeket, a helyes testtartások és a sérülések elkerülése végett. 

Az aerobiknak nagyon sokféle válfaja ismert, többek között annak alakformáló, zsírégető, step pados edzések. De nem utolsó sorban létezik dance aerobik, boksz aerobik, body ball, callanetics és még sorolhatnánk. 

Érdemes kipróbálni, nálunk szinte minden típusára találsz órát, látogass el honlapunkra. https://edzotermed.webnode.hu/


Baross Fitness Club mozgás lehetőségek:

Közkívánatra elindítjuk a Baross Fitness Clubban a STRECHING óránkat, amit egyetemet végzett diplomás gyógytornászunk, Kovács Kitti fog tartani!
Kittit megkértük, hogy foglalja össze néhány mondattal mivel fognak a hozzá érkező Vendégek találkozni. „Manapság ebben a rohanó világban mindenkinek jól esik egy kicsit megállni, lelassítani, ellazulni, relaxálni. Jól megnyújtani a görcsös, feszes izmokat, szakmailag helyesen felépített nyújtó gyakorlatsorokon keresztül. Erre fog szolgálni a Baross Fitness Clubban induló stretching óra, ami főként nyújtó gyakorlatokból fog felépülni és egy kis statikus, valamint egyensúlyfejlesztő feladatokkal is meg lesz fűszerezve. Ezt a mozgásformát kifejezetten ajánlom profi sportolóknak is, hiszen számukra egy kötött-feszes izomzat nagy hátrányt jelent a versenyek során."
2018. augusztus 21-től minden kedden és csütörtökön 20:00-tól szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a Baross Fitness Clubban, a Baross utca 7. szám alatt. Nyáron a megfelelően beállított klímáink gondoskodnak arról,hogy ebben a nagy hőségben is nyugodtan tudjanak relaxálni Kittivel.
Tehát diplomás gyógytornász vezette relaxáló STRECHING kedden és csütörtökön 20:00-kor!


A békéscsabai és Békés megyei családok információ oldala:


Kovács Zsuzsanna –Kangoo Jumps instruktor

Edzések hely: Center Fitness, Csaba Center 3. emelete
Ideje: Minden hétfőn és pénteken 18 órától
Előzetes bejelentkezés a 0670/6239204 szükséges, hogy mindenkinek jusson cipő!A Kangoo Jumps további egészségügyi és fitnesz világbeli előnyöket is nyújt:

• Hathatós kardiovaszkuláris javulás (VO2 max.)
• A gerinc erősítése és a porckorongok táplálása
• A gerinchajlat optimális testtartásba helyezése
• Mechanorecepció és propriocepció: egyensúly és mozgáskoordináció
• Az osteoblasztikus csontújjáépítő tevékenység serkentése
• Több kalória elégetése, gyors zsírvesztés (pumpálja a nyirokrendszert)
• A mozgás iránti motiváció fokozása
• A pozitív és negatív gravitációs erőknek köszönhetően maximalizálja az egész test izomösszehúzódásait
• A szökdelésre épülő testedzéshez társuló összes előnyt biztosítja

Az orvosok a következő esetekben ajánlják pácienseknek:

• Csípő-, térd- és alsóvégtag-sérülések
• Hátsérülések és hátfájdalmak
• Műtét utáni felépülés (elülső keresztszalag [ACL], medialis collateralis szalag [MCL] stb.)
• Sport közben szerzett sérülések
• Túlsúly, elhízás
• Fizikai aktivitás hiánya
• Szív- és érrendszerrel kapcsolatos tünetek
• Testtartással kapcsolatos problémák
• Gyenge csontváz-izomzati rendszer
• Csont-izületi gyulladás
• Csontritkulás
• Erőtlenség… sőt akár még enyhe fokú depressziónál is.
A Kangoo Jumps cipő használata előtt minden esetben konzultáljon kezelőorvosával.
A Kangoo Jumps sokoldalúsága
A Kangoo Jumps az egészségügyi és fitnesz előnyök és alkalmazási területek lenyűgözően széles körét kínálja, mint például:
• Kocogás, futás
• Otthoni testedzés
• Versenysportolók edzése: erő és kondicionálás
• Csoportos fitnesz: (6 KJ Fitness program)
• Gyermeknevelés és játékok (iskolai testnevelés órák)
• Tánc, játékok, vagy csak szimplán az élvezet kedvéért
• A fent említett orvosi felhasználásokra.

Gyula Barbell edzőterem!

Csak a kemény munkának van eredménye! A világ vezető és legösszetettebb fitness rendszere ahol mindenki megtalálja a számára legideálisabb mozgásformákat, a régióban egyedül egy helyen a Gyula Barbellben
Edzéseink részét képzik a sajáttestsúlyos gyakorlatok, súlyemelő, erőemelő, erősember és funkcionális segédeszközök alkalmazásával végzett műveletek. Ezek mellett a klasszikus cardiora is fontos szerepet fordítunk ami az állóképesség alap motívumai, mint pl: úszás, futás, biciklizés, evezés . 
Célunk, hogy edzéseink által a testet arányaiban változtassuk meg és ennek a leghatékonyabb módja, hogy mindennap új programmal készülünk. Ezek a mindennapos új impulzusok nem engedik hozzászokatni a testet egy adott mozgáshoz és látványos változás érhető el rövid időn belül. 

Szakedzőink készséggel várják a jelentkezőket: személyi, páros, kis csoportos és csapat edzésekre! 
Elérhetőségek:
Gyula, Corvin utca 13.
Tel: (30) 584 1501
Facebook: Gyula Barbell
https://www.gyulabarbell.com/

Kedves Vendégeim! 

Hétfő-Szerda-Péntek 18.00-tól Alakformáló edzések a Vigadóban! 
Kedd-Csütörtök 16.30-tól Kismama torna a Művelődési házban!
A fanatikusoknak funkcionális edzés Kedd-Csütörtök 18.30-tól Full Body Tréning a Törökzugi Óvodában! 


És nem utolsó sorban minden Szerdán 15.00-tól Baba-mama torna a Művelődési házban! 

Bejelentkezés szükséges! További információ: 06-70/529-0555; Facebook oldalon, vagy Messengeren.

Szentlélekiné Csávás Erika


Double One Gym Békés!

Double One Gym edzőterem július 26-án nyitotta meg kapuit minden edzeni vágyó Vendég előtt!

Az edzőterem 150nm-es gépparkkal rendelkezik. A terem felszereltsége lehetőséget ad komplex edzésterv elvégzéséhez, vagy 1-1 izomcsoport célzott erősítésére egyaránt.A gépek használatában segítőkész személyzet áll a Vendégek rendelkezésére, így bátran jöhet az is, aki még most ismerkedik a konditermek világával.Double One Gym tervei között szerepel a terem bővítése csoportos foglalkozások részére.


Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 6-21 óráig
Szombat-Vasárnap: 12-17 óráig

Árak:
Napijegy: 500 Ft
10 alkalmas bérlet: 4000 Ft
Korlátlan havi bérlet: 4500 Ft

A Double One Gym mindenkit sok szeretettel vár! Gyere bátran!

Cím: Békés, Irányi u. 11.

Bővebb információ kérhető: https://www.facebook.com/Double-One-Gym
Változtatás jogát fenntartjuk!
Mi a PM?

A Primal Move egy integrált mozgásrendszer, ahol a cél a jobb minőségű mozgás létrehozása, azokon a primitív és ősi mozgásokon alapulva, amelyeknek mindannyian mesterei voltunk gyermekként. Emlékszel amikor még könnyedén és fájdalom nélkül futottál, másztál, ugráltál, mint gyermek? Emlékszel még arra, amikor a mozgás öröm volt, és élvezetes?

A Primal Move célja, hogy játékos, elegáns és gyönyörű mozgáson keresztül hozzon létre változást a mozgásod minőségében. A célunk az, hogy lépésről-lépésre elvezessünk a jobb mozgás elérésében, amely segít a jobb és élvezetesebb életminőség létrehozásában. Ha jobban mozogsz, legyen bármilyen célod - az könnyebben sikerül majd, hiszen az élet mozgás. Hadd mutassuk meg, mire is vagy igazából képes.
A célunk az, hogy egyszerű és mégis élvezetes mobilitás és saját testtel végzett gyakorlatokon keresztül, felhasználva a bennünk rejlő játékosságot és felfedezőkészséget újra megtanuld élvezni a mozgást.
Többet mozogni nem okvetlenül jelenti a jobb mozgást. A jobb mozgás az elsődleges cél, amelyen keresztül vezet az út az erősebb, hosszabb, intenzívebb vagy éppen gyorsabb mozgáshoz.
A gyakorlatok a földről indulnak, a komfortzónánkból, ez pedig minimalizálja a sérülésveszélyt. A kezdők, a betanulás időszakában lassan végzik a gyakorlatokat, csak a haladók váltanak dinamikusabb ritmusra, vagyis a felkészültségi szintek között a különbség az ütemben van. A haladók mozdulatainál az az érzésünk támadhat, mintha egyfajta táncot látnánk. Itt jelenik meg a mozgás eredeti szépsége, légies könnyedsége. Az edzéseken a bemelegítés és a korrekció nem különül el élesen a többi elemtől, mindkettő az óra integráns része.
Egy edzés, amely a csoportos edzésalkalmak minden erényével bír, hozzávetőlegesen 45–60 percig tart, és az egész testet igénybe veszi, miközben nagyfokú mentális fókuszra van szükség, ez a koncentráció pedig maximálisan segíti a mozgások újratanulását, mely a gyermeki mozgástanulás reprodukciója.Malom Fitness Mezőberény

2011. október 1-óta sok szeretettel vár minden érdeklődőt a Malom Fitness és Edzőterem, mely Mezőberényben a Csabai út 60/1sz. alatt található. Ugyanitt SCITEC Táplálékkiegészítő bolt is várja az érdeklődőket, klienseket!


Már az előtérben 6 db Kardiógép és Vibrációs tréner található.Az edzőteremben kb. 30 kondigép várja a súlyzósedzés szerelmeseit. A terem mérete és elrendezése lehetővé teszi a gépek melletti problémamentes, kényelmes edzést.

Fitness termünk különböző edzéseknek ad helyet, mindezt 80nm parketta és 60nm tatami segíti elő.
A terembe 3db KENSHO boxzsák, Ring, Tükrök, bordásfal, ugráló,-rázó,-húzókötél, fitnesz súlyzók, gimnasztikai labdák, step-padok vannak felszerelve.

Óráink:
-Kempo & Aikido (közelharc, mma),
-Ovifitt,
-Cardio Jumps,
-Kangoo,
-Alakformáló,
-DanceMix (zumba, jazz, hip-hop stb. elemekkel),
-Köredzés,
-Akrobatika.
-Gyógytorna lehetősége (délelőttönként)

Étrend, életmódbeli tanácsadás, edzésterv kidolgozása és bevezetés a súlyzós edzésbe, akár személyre szabottan teljesen ingyen!
A terem edzői és régebb óta edzeni járók is szívesen segítenek az először érkezőknek is!

Családias légkör várja az edzeni, mozogni vágyókat!


Nyitvatartás:

Hétfőtől – Péntekig:    15:00 – 21:00

Szombat – Vasárnap:  15:00  – 19:00

Árak

Konditerem:

1 alkalmas ’Napijegy’:  450Ft

10 alkalmas bérlet:       3500Ft

Havi bérlet:                    4000Ft/hónapFitness terem:

Az órák 1 alkalmas díja az órarenden feltüntetett áron!

Kempo & Aikido tagsági:    5000Ft/hónap

+Minden 600Ft-os órára érvényes: 

10 alkalmas Fitness bérlet: 5000FtVibrációs tréner:

10 perc:                       400Ft

20 perc:                       800Ft

10x10 perces bérlet:  3600Ft

10x20 perces bérlet:  6400Ft  Órarend és további információ megtalálható: https://www.facebook.com/Malom-Fitness-hivatalos-oldal-546011622114960/


Kettlebell edzés Békéscsabán

Áttekintés:
A kettlebell vagy girja (oroszul) egy hagyományos orosz öntöttvas súly, úgy néz ki, mint egy füles ágyúgolyó. 

Pavel Tsatsouline sportszakember, a szovjet speciális erők volt testedző oktatója, akit a „Kettlebell mai királyának" is emlegetnek, mivel az orosz Kettlebell forradalmának nyugaton való elterjesztésében játszott szerepet. 
2012-ben az SFG, azaz StrongFirst Girya oktatási és instruktori programját hozta létre. Az SFG az erő iskolája, módszereivel gyorsan és biztonságosan fejleszthetjük az erőnket.
Az előnyök, amelyek az SFG rendszerének gyakorlásával járnak: Test-tudat, erő, erőállóképesség, gyorsaság, izületi mobilitás, stabilitás, megnövekedett munkakapacitás, zsírleadás, nagyobb koncentrációs képesség... A gyakorlatok egyszerűek, és egy-egy gyakorlat néha 5 perc alatt megtanulható, egy életen át tart abban kiválóságot elérni.

Magyarországra 2008. május 9-11-én tartották meg az első instruktori képzést, így sok magyar városban is elérhető már a rendszer. 

Mire jó a Kettlebell:
Fő cél: izmok állóképességét és relatív erejét növeli nagymértékben, azaz a funkcionális erő illetve erő állóképesség fejlesztése. Az erő mindenekfelett! A Kettlebell markolata messze esik a súlyponttól, így a gyakorlatok nagy koordinációt, egyensúlyozást és erőkifejtést igényelnek. A gyakorlatok helyes kivitelezése egyszerre több izomcsoport bevonásával történik, így az egész test koordinált együttműködése jön létre.

A teljesítmény érmének két oldala van. Az izmok minél keményebb megfeszítésében rejlik az erő, de ez önmagában még lassú erő. A másik oldal az izmok ellazításának képessége, ebből származik a gyorsaság és a rugalmasság. Az izmok feszítésének és ellazításának egyensúlyban kell lennie. A mobilitás és stabilitás egyensúlyának felborulása nemcsak a teljesítménynek szab gátat, de sérülékenységet is eredményez - a mobilitás irányába történő eltolódás az ízületeket veszélyezteti, az ellenkezője pedig az izomzatot.

A ballisztikus kettlebell gyakorlatok mozgásciklusában a teljes megfeszítés és a teljes ellazítás szakaszai váltakoznak gyors egymásutánban. Ez arra tanít, hogy képes legyél szemvillanás alatt hatalmas erőket generálni, és közvetlenül utána ugyanolyan gyorsan teljesen ellazulni. Ezért is lett a kettlebell sláger azok körében, akiknek az élete az erőnlétükön múlik, és terjedni kezdett minden keménységet, szívósságot igénylő területen, harcművészek, sportolók, de átlagos „nagyfiúk” körében is.
A kettlebell gyakorlatok gondoskodnak arról, hogy az erő és erő-állóképesség fejlesztése a kettő megfelelő arányára épüljön fel, így optimális hátteret biztosítanak a teljesítmény-fokozáshoz. 

Kinek ajánljuk:
-aki  fitt szeretne lenni:  az edzések rövidek, dinamikusak és jó hangulatban telnek
-testsúly csökkentésre: az edzések terhelése fokozatosan növekszik, és el sem hiszed mire leszel képes 3 hónap után!
-nőknek: megerősítik a hátat, elegáns tartást adnak a gyakorlóknak, miközben különösan azokat a területeket formálják, amelyeket szinte minden nő javítani akar: fenék, comb, has és a kar. 
-alak javításához, régi alak visszanyerésére, 
-aki újra fitt és energiával feltöltött életet akar élni
-sportolóknak: remekül alkalmazkodik minden sporthoz, ahol a dinamizmus, robbanékonyság, agilitás és erő fontos.
-izomerősítés: minden izmot megmozgat
-bárkinek, aki erősödni, fogyni vagy izmosodni szeretne, akinek mozgásszegény életmód, ízületi bántalmak miatt fájdalmai vannak, vagy aki mozgáskoordinációját, fittségét, mozgékonyságát szeretné fejleszteni.

Alapkurzus időtartama: 3 hónap
-Az edzés első 3 hónapja alatt megismered az alapokat, és betekintést kapsz a Kettlebell rendszerébe,  miközben már a 3 hónap alatt elképesztő fejlődésen mész keresztül.

Várunk minden kedves érdeklődőt, mozogni vágyót!

Edzések helyszíne: Békéscsaba, Tünde utcai futófolyosó (Atlétikai centrum)

Bővebb információt olvashatsz itt: http://kettlebellbekescsaba.hu/


Kezdő kettlebell csoport indul: 2013. 05.31-én!!

Kapcsolat:
Nagy László
Tel: +36706300974
E-Mail: nagy.l@mailbox.hu
Facebook: Kettlebell Békéscsaba néven


Kettlebell
Elite Fitt női konditerem és Személyi edző stúdió, Békéscsaba


Az Elite Fitt női konditerem és Személyi edző stúdió, Békéscsaba legfelszereltebb, minden igényt kielégítő kondicionáló terme, 150 m2-en, a belvárosban található, Lázár utca 19 szám alatt. 
Az Elite Fitt női konditerem több mint egy évtizede szolgálja a mozogni vágyó hölgyeket, és nyújt különböző rekreációs lehetőségeket. A mai kor fejlődésével, a sportszolgáltatás minőségi szintre emelésével, a személyi edzés, mint humán szolgáltatás, lehetőségét szeretnénk kínálni vendégeink számára. Az edzéscél megvalósításához, állapotfelméréssel, személyre szabott, mozgásprogrammal, állnak személyi edzőink, klienseink rendelkezésére.

Cardió gépek: szobakerékpár, recline / ülőkerékpár/, 3 db  profeszionális SportsArt taposógép, 1 db elliptikus trainer, 4 db futógép / SportsArt /

Minden izomcsoport fejlesztésére alkalmas alakformáló erőgépek. 
Speciális női alakformáló gépek: láboldalazó gép, combközelítő és combtávolító gép, speciális hasgép.

Fitnesz eszközök: TRX, G-flex, bosu, gymstick, core board, fitt-és softball.

Állószolárium, infrakabin, masszázsfotel, rezgőpad,  használata biztosítja a regenerálódást kedves vendégeink számára.

 További szolgáltatásunk:  ultratone testméret csökkentő kezelés.

Nyitva tartás: Hétfőtől- péntekig: 08:00-20:00
Elérhetőség: http://elitefittkondi.gportal.hu
Tel.:  30/3033152

Várjuk Békéscsaba egyetlen női konditermében!!
Gerard’s Wellness Masszázs Kft.

Faragó Attila vagyok,  a Szállodamasszázs és a Gerard's Wellness Masszázs Kft. ügyvezetője.  
21 éve hivatásom a  masszázs, mint szakma.
Kihívást jelent számomra a folyamatosan megújuló és visszatérő vendégek elégedettségét prémium kategóriás szolgáltatással kiszolgálni.
A Szállodamasszázs vállalkozásom 1994 év óta dinamikusan működik és fejlesztem egyre magasabb színvonalra. A masszázs, mint tevékenységkör felöleli számomra: az egészségesebbé, szebbé, fittebbé tételt.
Hivatásos sportolói tapasztalataim okán is, valamint az egészséget javító étkezési kultúra szakértőjeként is tartalmi többletet nyújtok egy spontán és átlagos masszírozáshoz képest.
Meggyőződésem, hogy a szállodamasszázst,  jelen korunkban még inkább a Vendégek igényeire kell formálni,  s nem elégséges átlagos minőségre építkezni, ettől  ma már többre van szükség!
·         Mérhető, összehasonlítható minőségi kiszolgálásra,
·         Prémium kategóriás specialitásokra, valamint
e szolgáltatás körének a belföldi szállodákban való kiépítésére van szükség, hogy az ott megforduló vendégek a Gerard's Wellness masszázst mint nívót, színvonalat megkaphassák és visszatérő vendégként élvezhessék bárhol, bármely szállodában járnak, üdülnek Magyarországon.
Érdekes lehet az Ön cégének, szállodájának egy profitorientált ajánlat?
Partner Program Ajánlatom:
1. Működjünk együtt!
2. Együttműködő partnereim számára: piaci előnyt biztosítok más szállodák szolgáltatásaihoz képest.
3. Az együttműködés csak hozadékkal járhat!
Masszázs szolgáltatásainkból:
A masszázs a test felületén, meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromos inger, melyre kialakuló válaszreakció a fizikai gyógyulás. Az ember testét érő manuális mechanikai behatások részben közvetlenül, részben közvetve (neurohormonális úton) befolyásolják a sejtek és szövetek működését, elsősorban lokálisan (nedvkeringés, izomtónus), de a távoli szervekben is (zsigerek, központi idegrendszer).
-Családbarát gyermekmasszázs:
A gyermek masszázs egyéb pozitív hatásai:
•  a rossz tartás elkerülése vagy javítása,
•  az emésztés elősegítése,
•  a szervezetvédekező erejének fokozása.
•  testi és lelki fejlődés segítése,
•  feszült állapotok enyhítése,
•  a növekedési fájdalmak csökkentése,
•  mozgáskoordináció javítása.
-Só masszázs-holttengeri sóval és 100%-os olivaolajjal,
-Mák- Kávé Varázslatos Bőrradír Masszázs,
-Feketekávé Hangulat Masszázs,
-Extra szűz Oliva olajos masszázs- az érzékek élvezete
- Intenzív Sport-Gyúró masszázsként is kérhető –
- Extra szűz Oliva olajos masszázs- az érzékek élvezete mézterápiával –
Dél-Amerika Varázsa - 100% kakaóvaj masszázs
Afrika Aranya - shea vaj masszázs
Speciális fejmasszázs:
Az igazi stressz oldás mindenkinek!
Stressz - feszültség - depresszió - fejfájás - szellemi fáradtság - kimerültség csökkentése, oldása érdekében!
Ajánlott mindenkinek. Érinti a haj - fejbőr - nyak - csuklyás izom, valamint a migrénes pontokat, arcmasszázzsal egybekötve.
HUNGARIKUM Masszázsok:
pl.: Pálinka – Masszázs:
Mámorító élmény bőrnek, kiváló gyulladáscsökkentő az izületeknek, teljes ellazulás a vendégnek. Kiváló minőségű Békési Pálinkával és bőrfiatalító szőlőmagolajjal.
Igazi élmény a különleges masszázs kedvelőinek.
Bor – Masszázs, Unicum - Masszázs
Gerard’s SPA kezelések:
Pl.: 100% Mandula Olaj masszázs, 100%-os Csokoládé masszázs - ami átölel…
-Alakformáló cellullit-masszázs
-TIBET masszázs
-Talp- reflex-zóna masszázs:
A talpmasszázs, csakúgy, mint a természetgyógyászat többi ága, több évezredes múltra tekint vissza, ősidők óta alkalmazzák. Testünk bizonyos területein-, mint például a talp, illetve a tenyér-tükröződnek belső szerveink. Ezek a területek az úgynevezett reflexzónák. Milyenségükből következtetni lehet belső szerveink állapotára, illetve ingerlésükkel hatást tudunk gyakorolni rájuk
-Mobil ülőszékes kézi masszázs:
Ez főleg a siető városi, irodai ülőmunkát végző emberek számára biztosíthat gyors és hatékony felüdülést. A kimerült páciens fordítva, lovagló ülésben egy speciális masszőrszékre ül, mellkasát a támlának támasztja és így a háta szabadon marad. A masszőr öltözéken keresztül (olaj és krém használata nélkül) gyúró, körkörös mozdulatokkal dolgozza át a gerinc két oldalát, a vállat, lapockát, a karokat és a medence egy részét. A nyak, tarkó és a halánték, a hajas fejbőr masszírozásával csökkenthető a munkahelyi stressz.
-Svédmasszázs
-…
A masszázs fajtákról, kezelés időtartamáról, árakról érdeklődhet itt: http://szallodamasszazs.hu/gerard-s-wellness-bekescsaba

A Gerard’s Wellness Masszázscentrum megtalálható Békéscsabán, Csaba Center III.emeletén.
Masszázs szolgáltatásaink telefon :+36 30 9 633-355
E-mail elérhetőségünk: szallodamasszazs@gmail.com


Jelentkezés folyamatosan...
Cikksorozatot indítunk a Békés megyében található fitness, kondícionáló és edzőtermekről! 
Várjuk a Békés megyében működő Fitness és kondícionáló teremek tulajdonosainak jelentkezését!
Minden héten egy terem kerül bemutatásra, képekkel, elérhetőségekkel.
A cikkben várjuk: a terem rövid leírását, profilját, szolgáltatásait. 
Fő irányok, amit vállal a terem, és pár mondatot lehet a gépekről is írni. 
Az edzőterem nyitvatartását, elérhetőségeit, lehetőség szerint 1-2 fotót is várunk.

Felmerülő kérdéseket ide várjuk: bmgytorna@gmail.com vagy Facebookon a Gyógytorna Békés megye néven.