2019. június 9.

A Békés Megyei Gyógytornászok oldal bemutatása

A Békés Megyei Gyógytornászok oldal megálmodója, szerkesztője...
....lássuk, kit hívtok, ha szakemberre, segítségre van szükség:


Majoros Csilla vagyok, diplomás gyógytornász

2010-ben végeztem a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán, mint gyógytornász.
2012 óta a Békés Megyei Központi Kórház, Pándy Kálmán Tagkórházban dolgozok.

Kórházi munkám mellett privát betegeimmel foglalkozom, időseknek szóló csoportos tornát tartok, valamint a Baross Fitness Clubban Mr.Tréning fantázia nevű erőnléti csoportos edzésen találkozhattok velem. 
A mozgás fontos része a mindennapjaimnak. Arra törekszem, hogy mindennap jusson időm a saját edzésemre is. Szeretem a sajáttestsúlyos gyakorlatokat (ezt otthon is bármikor csinálhatom), amikor csak tehetem futok, valamint edzőterembe járva súlyokat, kettlebellt, különböző kondigépeket használok. 

A Békés Megyei Gyógytornászok blog szerkesztője vagyok immár 8 éve. 
...annak idején álmodtam egy nagyot, hogy létrehozok egy akkor még egyedülálló internetes felületet, ahol a gyógytorna iránt érdeklődők felvehetik a kapcsolatot gyógytornász szakemberekkel. 
A blog további célja volt a Békés megyében dolgozó gyógytornászok összefogása, informálása, egymás szakmai, etikai, baráti segítése. (Mindez ingyenes szolgáltatásként)
Az évek alatt különböző fórumokon, tájékoztató füzetben jelent meg szakmai írásom, rengeteg nagyszerű emberrel, szakemberrel hozott össze a weboldal.


2011 óta az oldal bizonyos szempontból kinőtte magát, számos egészséghez, más mozgásformához fűződő információ is elérhetővé vált, rokonszakmák ajánlása, (gyógymasszőrök, intézmények, edzőtermek...) illetve megyén kívül tevékenykedő gyógytornászok elérhetősége is megtalálható. Igyekszem mindig az aktuális igényeknek, kéréseknek megfelelően alakítani a cikkeket, hirdetéseket, megosztásokat.
A weboldalnak van egy Facebook-os felülete is, ahol sok megkeresés érkezik tanács-, segítségkérés tekintetében is. 



Gyakorlatban hogy is néz ez ki, hol lehet elérni engem, ezáltal a Békés megyei gyógytornászokat:

1. E-mail megkeresés esetén azonnal válaszolok, akár időt kérve, akár kész információval. 
E-mail címünk: bmgytorna@gmail.com

2. Telefonon: Érdemes többször hívni, ha épp tornát tartok, nem biztos hogy fel tudom venni a telefont, ha lehetőségem van rá, visszahívom az érdeklődőt vagy sms-ben küldöm a kért adatokat.
Tel.: 0630/391-5035

3. Facebook-os üzenet: elolvasás után azonnal keresem a megfelelő gyógytornászt, gyógymasszőrt, információt... vagy már név és telefonszámmal válaszolok. 
Facebook: Gyógytorna Békés megye 

A gyógytornászok a főiskolai évek alatt és számos klinikai gyakorlatnak köszönhetően széles általános tudással vágnak neki a "munkás" életnek, de idővel mindenkinek lesz egy kedvenc, speciális területe, amiben továbbképzi magát. Ennek megfelelően amikor érkezik egy megkeresés, akkor az adott problémának megfelelően ajánlok szakgyógytornászt
Természetesen ajánlás előtt felveszem a kapcsolatot a gyógytornász kollégával, hogy csak engedéllyel adjak ki elérhetőséget.


Végezetül, köszönöm az évek óta tartó bizalmat, mind a kedves érdeklődők, mind a szakemberek részéről. 
Továbbra is várom a kérdéseket, kéréseket, szakmai cikkeket, ötleteket, hirdetéseket.....


Blog élete képekben :)


SM interjú


Születésnapi gyógytorna logós torta

Továbbképzésen
Szakmai cikk

Richter Gedeon egészségnap
Gyógytornászok egy része Pándy Kálmán Tagintézményben

Senior torna



Team munka közben





Mr.Tréning

Továbbképzésen











Nincsenek megjegyzések: