2017. szeptember 24.

ARNI módszer stroke túlélőkért

ARNI HU – Workshop, 2017 október 21-22

Kedves Mindenki, Kedves Instruktorok,
Nagy örömünkre szolgál, hogy végre el tudjuk kezdeni a tréningeket.
Kérünk Mindenkit, hogy aki jönni szeretne (vagy van stroke -s ismerőse továbbítsa neki az információt), mielőbb jelezze, és küldjön el, pár sorban részleteket az állapotáról (időpont, stroke tipus, jelenlegi fizikai állapot stb) emailen, páromnak Kerekes Zoltánnak (zoltan.kerekes.uk@gmail.com ). Ő utána felveszi a kapcsolatot és esetleg további részleteket is kér. Ez segít minket (Gabi + Gitta), hogy fölkészüljünk ill. úgy csoportosítsuk a jelentkezőket, hogy a leghatékonyabban tudjuk csinálni a tréningeket.
Zoli párom segít a szervezésben és az adminisztratív dolgokban is. Kérem forduljatok hozzá bizalommal.
Szakmai dolgokban továbbra is Gitta és én tudunk válaszolni és természetesen a magyarországi ARNI trénerek.
Ezt a tájékoztató emailt Instruktoroknak és „Stroke Hősöknek” is kiküldjük.
Várunk Mindenkit szeretettel
Gabi & Gitta
Van ÉLET a stroke után!
ARNI módszerről - általános információ:

Az ARNI egy STROKE túlélők, agyi sérültek számára kifejlesztett, klinikai és egyetemi kutatáson alapuló, funkcionális edzésen, egyéni megküzdési stratégián alapuló, erőfejlesztési, keringés – javitó, speciális gyakorlati módszer, technikai tréning rendszer.
Ez Angliában 15+ éve működik. többszáz instruktor szerezte meg a diplomáját / jogosultságot, hogy stroke - s betegeket kezelhessen.
Magyarországon Pásztor Gabriella gyógytornász, Senior ARNI Instruktor kapta meg a jogot Dr Tom Balchin tulajdonostól a módszer bevezetésére és oktatására. Egyedül ő jogosult workshop – kat, tanfolyamokat tartani, médián keresztül kommunikálni.
Célunk egy regionális (BP és nagyvárosok) oktatói csapat létrehozása, betegek felé információ közlése és a helyi oktatók kiközvetítése, a stroke – sok / idegrendszeri sérültek fejlődésének figyelemmel kisérése, stroke -sok számára workshop – ok szervezése, ahol a gyakorlati tréninget is oktatjuk.
ARNI Workshop - ok célja, információ:

Stroke túlélők számára, 1 napos tanfolyamok, alapos gyakorlati, erőfejlesztési, technikai tréningekkel
Minden évben kb. 2-4 havonta kívánjuk megrendezni, egy hosszú hétvégén 2 ill. 3 nap során
1 napos tanfolyamok, kb. 15 - 20 (később max. 25) stroke-túlélő + max. 1 családtag + végzett ARNI instruktorok
Érdeklődni / jelentkezni az elérhetőségeinken lehet (FB, web, Pásztor Gabriella, Kerekes Zoltán) és készséggel adunk részletes tájékoztatást a következő tervezett időpontokról és helyszínekről.
Részvétel: a hétvégi Workshop – okra jelentkezés esetén célunk, hogy minél több érintett ismerje meg ezt a hatékony gyakorlati módszert és a pozitív eredményeket melyek nagyban hozzájárulhatnak a stroke túlélők és agyi sérültek mielőbbi és minél teljesebb körű rehabilitációjához.
A jelentkezéseket beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, a maximális létszámig.
Résztvevők: Stroke túlélők (15 – 20 fő) és max 1 családtag, plusz végzett ARNI Instruktorok, akik a nap folyamán 2-3 beteggel dolgoznak együtt.
Öltözet: könnyed laza melegítő, jogging mert ez főleg gyakorlati tréning.
Következő ARNI workshop:
Időpont: 2017 október 21/szombat és október 22/vasárnap, Érkezés 9.30–től, 
Kezdés 10.00kor
Helyszín: PHYSIOVIT Egészségcentrum: 1143 Budapest, Hungária krt. 130.
Részvételi díj: 24,000 Ft / nap, ami tartalmazza az egynapos szakmai intenzív (kezdés 10 órakor, befejezés kb. 18 órakor) tréninget és a helyszínen kávé/tea/üdítők – et.
Befizetés: Hamarosan meg lesz a bankszámlaszámunk, amit a jelentkezőknek megküldünk, és a befizetéssel válik véglegessé a jelentkezés
Pásztor Gabriella
Gyógytornász, Senior ARNI Instruktor
Mobil: + 44 7942896031
E-mail: gabi0524@gmail.com
www.linkedin.com/pub/gabriella-pasztor/22/93/612

Nincsenek megjegyzések: